Toltarieven vanaf 1 juli 2024 Duitsland

toll

Vanaf 1 juli 2024 wordt de tolplicht ingevoerd voor voertuigen met een technisch toelaatbare maximummassa van meer dan 3,5 ton. De tolplicht geldt alleen voor voertuigen die bestemd zijn voor goederenvervoer of daarvoor worden gebruikt. Voertuigen zijn pas tolplichtig wanneer de technisch toelaatbare maximumassa van het trekkende voertuig boven 3,5 ton ligt.

Tariefcalculator toont u uw toltarief. Start de wizard en selecteer eerst de CO₂-emissieklasse van uw voertuig. Voer vervolgens de juiste milieuklasse en de as- en gewichtsklasse in. Klaar. 

Klik hier voor tariefcalculator

Registratie

Zijn uw voertuigen in de toekomst tolplichtig? Registreer dan uw bedrijf en uw voertuigen. Als geregistreerde klant kunt u voertuigtoestellen in de vrachtwagens laten inbouwen zodat de tol automatisch kan worden geboekt.

Registreren

App downloaden

Heel praktisch via smartphone of tablet: het boeken via de app.

Delen:

Meer

Zend ons een bericht