Als eigen rijder zit je bij VTBN goed!

Zelfstandigheid door professionele begeleiding. 

Rijden zonder zorgen

We helpen je graag op weg

Rijden zonder zorgen met VTBN

In de dynamische wereld van transport, waar steeds meer eigen rijders en ZZP'ers onderweg zijn, kent VTBN de uitdagingen die ondernemers èn chauffeurs tegenkomen. Het navigeren door de complexe regels en randzaken kan soms een flinke uitdaging zijn. Vereniging Transportbedrijven Nederland (VTBN) begrijpt dat. Daarom helpen wij je graag op weg.

VTBN: de Eigen Rijder begeleider

De overgang van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap brengt nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Jij wil je richten op de weg en niet op administratie en regelgeving. Met ons professionele team ondersteunen we jouw belangen. Met VTBN aan boord maak je het verschil.

Waarom kiezen voor VTBN?

Onze vereniging is opgericht vóór en dóór chauffeurs, om ondernemers zoals jij te ondersteunen waar anderen tekortschieten. Wij zijn er voor jou, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Sluit je aan bij VTBN, wordt nu lid en profiteer van de voordelen die het lidmaatschap van VTBN biedt. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor jou.

Je krijgt extra voordelen

Als lid van VTBN krijg je voordeel; van ons en van onze partners. Zo krijg je korting op bijvoorbeeld Code 95, opleidingen, trainingen, en verplichte keuringen. We ondersteunen je ook als het even niet meezit. Zo helpen we je ook met je administratie of debiteurenbeheer, of geven we je persoonlijk advies als je er niet uitkomt met je opdrachtgever.

Collectieve kortingen zijn belangrijk om je staande te houden tegen de grote bedrijven

Waarom kies je voor VTBN?

Met VTBN aan boord maak je het verschil. Wij zijn een vereniging voor en door chauffeurs en ondernemers. Ondernemerschap brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Je wil je richten op de weg en niet op administratie of regelgeving. VTBN begrijpt dat. Met ons professioneel team ondersteunen we jouw belangen. Van het bijhouden van vereiste certificeringen zoals Code 95 en medische keuringen tot praktische zaken zoals kosten en tariefberekeningen. Of vervanging als je ziek bent.

VTBN is er voor jou.

Zo krijg niet alleen voordelen, maar ook:

  • Informatie, praktische tips om je op weg te helpen;
  • Landen informatie
  • Hulp onderweg als het even tegenzit;
  • De meest actuele info online;
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies van onze experts;
  • En altijd antwoord op al je vragen
  • Ontzorgen van randzaken