Vereniging transportbedrijven Nederland -VTBN

Ontdek snel welke voordelen leden van VTBN hebben. Kijk voor meer informatie op onze ledenvoordeel pagina. 

Onze vereniging is opgericht voor en door chauffeurs en ondernemers, om ondernemers zoals jij te ondersteunen . Wij zijn er voor jou.

Een overzicht van alle thema’s en onderwerpen die toegankelijk zijn voor onze leden. Nog geen lid? Zelfstandigheid door professionele begeleiding.

Rijden zonder zorgen

We helpen je graag op weg

Rijden zonder zorgen met VTBN

In de dynamische wereld van transport, waar steeds meer eigen rijders en ZZP'ers onderweg zijn, kent VTBN de uitdagingen die ondernemers èn chauffeurs tegenkomen. Het navigeren door de complexe regels en randzaken kan soms een flinke uitdaging zijn. Vereniging Transportbedrijven Nederland (VTBN) begrijpt dat. Daarom helpen wij je graag op weg.

VTBN: de Eigen Rijder begeleider

De overgang van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap brengt nieuwe uitdagingen en verantwoordelijkheden met zich mee. Jij wil je richten op de weg en niet op administratie en regelgeving. Met ons professionele team ondersteunen we jouw belangen. Met VTBN aan boord maak je het verschil.

Waarom kiezen voor VTBN?

Onze vereniging is opgericht vóór en dóór chauffeurs, om ondernemers zoals jij te ondersteunen waar anderen tekortschieten. Wij zijn er voor jou, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Sluit je aan bij VTBN, wordt nu lid en profiteer van de voordelen die het lidmaatschap van VTBN biedt. Wil je meer informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn er voor jou.

Je krijgt extra voordelen

Als lid van VTBN krijg je voordeel; van ons en van onze partners. Zo krijg je korting op bijvoorbeeld Code 95, opleidingen, trainingen, en verplichte keuringen. We ondersteunen je ook als het even niet meezit. Zo helpen we je ook met je administratie of debiteurenbeheer, of geven we je persoonlijk advies als je er niet uitkomt met je opdrachtgever.

Met VTBN kom je verder

Sluit je ook nu aan bij VTBN, wordt lid en profiteer van de voordelen die het lidmaatschap van VTBN biedt. Word vandaag nog lid en ervaar de voordelen van zorgeloos ondernemen met VTBN. 

Waarom kies je voor VTBN?

Met VTBN aan boord maak je het verschil. Wij zijn een vereniging vóór en dóór chauffeurs. Ondernemerschap brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Je wil je richten op de weg en niet op administratie of regelgeving. VTBN begrijpt dat. Met ons professioneel team ondersteunen we jouw belangen. Van het bijhouden van vereiste certificeringen zoals Code 95 en medische keuringen tot praktische zaken zoals kosten en tariefberekeningen. Of vervanging als je ziek bent.

VTBN is er voor jou.

Zo krijg niet alleen voordelen, maar ook:

  • Informatie, praktische tips om je op weg te helpen;
  • Juridische hulp als het nodig is;
  • Hulp onderweg als het even tegenzit;
  • De meest actuele info online;
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies van onze experts;
  • En altijd antwoord op al je vragen

HEALTH CORNER

Als je op weg zit beweeg je vaak wat minder en eet je wat minder gezond. VTBN begrijpt dat. Gezondheid vinden we belangrijk bij VTBN. En helpen onze leden.

Daarom hebben we op ons kantoor de VTBN Health Corner (of VTBN Gezondheidshoek) ingericht, een speciale plek waar je terecht kunt voor deskundig advies, hulp en ondersteuning op het gebied van gezondheid. Uiteraard garanderen we de privacy. 

VTBN komt naar je toe

Je vindt ons op verschillende locaties en evenementen in het land. En je kan altijd in Wijhe een kop koffie drinken. We zien je graag. Wil je naar een ledenbijeenkomst? Laat het ons dan even weten. 

Wat andere leden over VTBN zeggen

Eigen Rijder worden is niet makkelijk

Ik wilde graag voor mezelf beginnen. Daar moest best wat voor gebeuren. Op een gegevens moment zag ik door de bomen het bos niet meer. VTBN heeft me geholpen om alles op de rit te krijgen. Net een opleiding bij VTBN gehad en ik kan er weer even tegen. Wat super was dat ik het eens een keer nuttig vond, de dag was om voor ik er erg in had. Ga zo door
P. Janssen

Van Loondienst naar eigen rijder

Het was geen makkelijke beslissing . Maar het is wel altijd mijn droom geweest. In 2019 ben ik voor mezelf begonnen. Het wordt steeds ingewikkelder om de kop boven water te houden. Zelfs met behulp van mijn vrouw was ik heel veel uren kwijt om alle administratieve zaken goed te kunnen regelen. VTBN heeft me geholpen het op de rit te krijgen. Dankzij VTBN heb ik vertrouwen en weer tijd om kilometers te maken!
H. Sebrat

Na 26 jaar toch voor mij zelf beginnen

Waarom niet eerder gedaan? Dit vraag ik mij nu dagelijks af. Ik heb zo vaak moeten wisselen van werkgever om het naar mij zin te houden. Nu ik wat ouder wordt is het best lastig om nog te switchen. Gelukkig kon ik met VTBN sparren en ben er zelfs een paar keer langs gegaan. Nu kan ik als eigen rijder goed rond komen en heb minder zorgen. Zelfs nog van een vakantie kunnen genieten.
H. Aalders

Zie onze leden index

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan als lid. Dan houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de de transport.  We hebben verschillende thema’s en geven leden informatie die nuttig is.