Kosten onderweg

Geniet van grenzeloos rijplezier met de tankpas en maak gebruik van handige tol oplossingen. Ook wasbeurten, parkeren of reparatie services behoren tot de mogelijkheden.

Maak gebruik van het uitgebreide netwerk met meer dan 4.600 strategische locaties in 18 Europese landen en leden ontvangen direct tot wel 20% korting.

Elke week een overzicht van alle prijzen in Europa

tol

TOL OPLOSSINGEN

In een zeer concurrerende sector Zware vrachtwagens (HGV) is het gebruik van een op maat gemaakte Tolbetaling oplossing van cruciaal belang om de activiteiten te stroomlijnen, de kosten te optimaliseren en de naleving van lokale voorschriften te garanderen. Door gebruik te maken van geautomatiseerde Tolbetaling systemen kunt u de efficiëntie verhogen. Met VTBN kunt u tegen gereduceerde kosten gebruik maken van de diensten.

Met de tankpas heb je direct toegang tot een Europees dekkend netwerk van aanbieders van services voor onderweg. Waar je ook bent, er is altijd een geschikte locatie bij jou in de buurt. Vind met TRAVIS de beste service locatie en betaal eenvoudig met je tankpas.

REAL-TIME INZICHT EN OPTIMALE GRIP OP ROAD SERVICES

GEEN TAALBARRIÈRES OP SERVICE LOCATIES

VAST CONTACTPERSOON

Handige tools zijn praktisch en na gebruik vaak onmisbaar. Ervaar het gemak van de App en plan vooraf je route.

 

netwerk

VTBN

KORTING VAN 30€ NAAR 19 € p.m.
30
NU 19 Maandelijks
  • Zelfstandigheid met professionele begeleiding.

Partners

Bel mij, ik wil meer weten over de tankpas en tol oplossingen.

Tankpas
Naam
Naam
Voornaam
Achternaam
Bel moment