Code 95 op je rijbewijs is vijf jaar geldig. Om het vak als chauffeur te kunnen uitoefenen, moet je in vijf jaar 35 uur verplichte nascholing volgen. Van deze 35 uur moet minimaal één cursusdag een praktijk dag zijn. De resterende 28 uur zijn zelf in te vullen. Bij VTBN bieden we leden aan om tegen scherpe prijzen de cursussen te volgen.

Kortingen die oplopen tot wel 30 procent ten opzichte van anderen.

VTBN verzorgd zelf goede cursussen en daardoor kunnen we de prijzen aantrekkelijk maken voor onze leden.

WRQT

Onze trainingen zijn ontworpen om je kennis en vaardigheden bij te werken, te verbeteren en te voldoen aan de certificeringseisen. Of je nu je rijvaardigheid wilt aanscherpen, op de hoogte wilt blijven van de laatste voorschriften, of jezelf wilt onderscheiden in de branche, VTBN heeft de juiste opleidingsmogelijkheden voor jou.

Onze workshops bieden praktische inzichten en ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden bij elke stap.

Ondernemerstrainingen zijn een must in het Transport.

VTBN

KORTING VAN 30€ NAAR 19 € p.m.
30
NU 19 Maandelijks
  • Zelfstandigheid met professionele begeleiding.
Aanmelding leden Cursus

Vrijblijvende offerte voor leden

VTBN heeft afspraken met verschillende partners voor opleidingen. Zelf verzorgd VTBN ook cursussen. VTBN vind het zeer belangrijk dat kwaliteit en het nut van een opleiding gegarandeerd is. Staat uw gewenste opleiding er niet bij? Stel ons op de hoogte. Kortingen op cursussen voor leden lopen wel op tot 30% per cursus.

Voor de opleiding transportvergunning (NIWO) hebben wij een apart aanmeldingsformulier. 

KLIK HIER

Naam
Naam
Voornamen
Achternaam
Code 95
Code 95
Code 95
Code 95
BIJ SPOED
Toestemming

Na het verzenden wordt er contact (digitaal) met u opgenomen en overlegt wanneer het u uitkomt. Prijs wordt aangeboden inclusief korting. Pas na de acceptatie is het definitief.

Klachten of suggesties? Stel ons op de hoogte info@vtbn.nl