Over VBTN?

Onze vereniging is opgericht door en voor chauffeurs en ondernemers, om ondernemers zoals jij te ondersteunen waar anderen tekortschieten. Wij zijn er voor jou, zodat jij je kunt concentreren op wat echt belangrijk is. Sluit je aan bij VTBN, wordt lid en profiteer van de voordelen die het lidmaatschap van VTBN biedt. Word vandaag nog lid en ervaar de voordelen van zorgeloos ondernemen met VTBN.

VTBN: de Eigen Rijder begeleider

De overgang van loondienst naar zelfstandig ondernemerschap brengt nieuwe verantwoordelijkheden met zich mee. Als chauffeur wil je je richten op de weg, niet op administratie en regelgeving. Met ons professionele team ondersteunen we jouw belangen. Van het bijhouden van vereiste certificeringen zoals Code 95 en medische keuringen tot praktische zaken zoals kosten en tariefberekeningen of vervanging als je ziek bent. Met VTBN aan boord maak je het verschil. Wij zijn een vereniging voor en door chauffeurs en ondernemers.

Rijden zonder zorgen met VTBN

Wat andere leden over VTBN zeggen

Eigen Rijder worden is niet makkelijk

Ik wilde graag voor mezelf beginnen. Daar moest best wat voor gebeuren. Op een gegevens moment zag ik door de bomen het bos niet meer. VTBN heeft me geholpen om alles op de rit te krijgen. Net een opleiding bij VTBN gehad en ik kan er weer even tegen. Wat super was dat ik het eens een keer nuttig vond, de dag was om voor ik er erg in had. Ga zo door
P. Janssen

Van Loondienst naar eigen rijder

Het was geen makkelijke beslissing . Maar het is wel altijd mijn droom geweest. In 2019 ben ik voor mezelf begonnen. Het wordt steeds ingewikkelder om de kop boven water te houden. Zelfs met behulp van mijn vrouw was ik heel veel uren kwijt om alle administratieve zaken goed te kunnen regelen. VTBN heeft me geholpen het op de rit te krijgen. Dankzij VTBN heb ik vertrouwen en weer tijd om kilometers te maken!
H. Sebrat

Na 26 jaar toch voor mij zelf beginnen

Waarom niet eerder gedaan? Dit vraag ik mij nu dagelijks af. Ik heb zo vaak moeten wisselen van werkgever om het naar mij zin te houden. Nu ik wat ouder wordt is het best lastig om nog te switchen. Gelukkig kon ik met VTBN sparren en ben er zelfs een paar keer langs gegaan. Nu kan ik als eigen rijder goed rond komen en heb minder zorgen. Zelfs nog van een vakantie kunnen genieten.
H. Aalders

Voordeel van VTBN

Hoe langer je lid bent, hoe meer voordeel; 

Ook Lid worden?
Krijg niet alleen extra voordelen, maar ook:

  • Informatie, praktische tips om je op weg te helpen;
  • Hulp onderweg als het even tegenzit;
  • De meest actuele info online;
  • Onafhankelijk en persoonlijk advies van onze experts;
  • En altijd antwoord op al je vragen
  • Collectieve voordelen
  • En meer

VTBN: Wij zijn er voor jou

Ondernemerschap brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Je wil je richten op de weg, niet op administratie en regelgeving. VTBN begrijpt dat. Met ons professioneel team ondersteunen we jouw belangen. 

 

VTBN: Team

Alleen kan je geen voetbal wedstrijd winnen

Teambuilding is essentieel voor succes. Niet alleen heeft VTBN een professioneel team in huis, VTBN vindt het erg belangrijk dat ook chauffeurs en ondernemers op elkaar kunnen bouwen.

VTBN is van mening dat via kennisdeling we met elkaar de sector sterk kunnen maken in Europa.

Groeit je transportbedrijf? Of zit het even tegen? VTBN helpt je er graag bij. We kunnen alles van overnemen, behalve het stuur. Bij ons sta je niet alleen!

Partners VBTN

Transporteffect

Bij Transporteffect heeft het waarborgen van het welzijn van beroepschauffeurs de hoogste prioriteit. En als een onmisbare kracht in onze samenleving, zetten we ons in om beroepschauffeurs te koesteren en te ondersteunen. Door onze samenwerking met Transporteffect, versterkt VTBN haar streven naar een gezonde transportsector. Samen bouwen we aan een toekomst waarin beroepschauffeurs de erkenning en ondersteuning krijgen die ze verdienen.

Stichting Chauffeursnieuws zet zich in voor een gezonde, sociale en solidaire transportsector. Of het nu gaat om Nederlandse of buitenlandse chauffeurs, hun focus ligt op duurzame oplossingen en welzijn van chauffeurs. Chauffeursnieuws ondersteunt partners die zich inzetten voor het welzijn van beroepschauffeurs. Zoals het bevorderen van Europese verkeersveiligheid, aanpakken van parkeerproblemen, migratiekwesties en het verbeteren van rijopleidingen in transport.

solestus

Met een gedeelde passie voor transport begrijpt Solestus als geen ander wat er komt kijken bij een succesvol transportbedrijf. Solestus is als opleider actief in o.a. zwaar transport, ADR, geconditioneerd vervoer, stukgoed, betonmixers en winkeldistributie. Bij Solestus staat kennis en expertise centraal, waardoor chauffeurs de nieuwste ontwikkelingen en vereisten in de transportsector kunnen bijhouden. Met hun speciale programma zorgen ze ervoor dat hun chauffeurs altijd up-to-date zijn en beschikken over geldige Code 95 en VCA-certificaten.