Oranjelaan 5, 8131 DA Wijhe

vtbn3448

Veelgestelde vragen

VTBN is een branchevereniging die zich richt op eigen rijders en transportondernemers in Nederland. We bieden ondersteuning, diensten en netwerkmogelijkheden om jouw transportbedrijf te versterken.

Je kunt lid worden door het aanmeldingsformulier op onze website in te vullen. Kies het pakket dat het beste bij jou past en profiteer direct van onze voordelen.

Als lid van VTBN krijg je toegang tot een scala aan diensten, zoals Code 95 opleidingen, verzuimbegeleiding, juridische ondersteuning en meer. Bekijk onze pakketten voor een gedetailleerd overzicht.

Onze pakketten (Basis, Compleet, Uitgebreid) bieden verschillende niveaus van diensten, zoals Code 95 opleidingen, verzuimbegeleiding, juridische ondersteuning, advies en administratieve hulp. Bekijk onze website voor een volledig overzicht

 Zodra je lid bent, kun je je eenvoudig inschrijven voor Code 95 opleidingen en workshops via onze online portal.

Onze verzuimbegeleiding helpt bij het begeleiden van zieke medewerkers, zodat je bedrijf soepel kan blijven draaien. We ondersteunen je bij re-integratie en zorgen voor vervanging als dat nodig is.

Ja, we bieden juridische ondersteuning op verschillende niveaus, afhankelijk van je lidmaatschapspakket. Van basisadvies tot uitgebreide juridische begeleiding.

Je kunt contact opnemen met onze service desk via telefoon, e-mail of het contactformulier op onze website. Ons team staat klaar om je vragen te beantwoorden en ondersteuning te bieden. Je kan hun bereiken op telefoonnummer (+31) 570 78 1008.

Ja, in veel gevallen zijn de lidmaatschapskosten fiscaal aftrekbaar als bedrijfskosten. Raadpleeg je financieel adviseur voor specifieke informatie.

Je kunt je lidmaatschap opzeggen door contact op te nemen met onze administratieafdeling. Houd rekening met de opzegtermijn die van toepassing is volgens de voorwaarden van je pakket.